Remedium 12. Csontritkulás megállítására, illetve megelőzésére

Remedium 12. Csontritkulás megállítására, illetve megelőzésére

Cikkszám: 1201
Elérhető: Raktáron

Csontritkulás megállítására, illetve megelőzésére, egyedülálló összetételénél és különleges élettani hatás

11,950Ft
-+

Kérdezz a termékkel kapcsolatban

Csontritkulás megállítására kiválóan alkalmas az egyedülálló összetételénél és különleges élettani hatásánál fogva a Remedium 12

A termék 3 olaj keveréke: mákolaj, szezámmag olaj, búzacsíra olaj.

 A mákolaj

a csontritkulás természetes csodaszere, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag, a csontozat első-számú természetes segítője. 

Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba. Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolajat fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

 A szezámmag

olajban a következő ásványi anyagok és nyomelemek találhatók, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, vas és cink. Hétszer több kalcium található benne, mint a tehéntejben. A kalcium fontos szerepet tölt be a csontok, a fogak felépítése és az idegrendszer működésében. Megakadályozza a csontritkulást, segíti a fogak zománc képződését és szabályozza a kálium és magnézium esetleges hibás működését. 

 A búzacsíra olaj

csontvédelemben játszik kitüntetett szerepet, mely a következő ásványi anyagok koncentrált forrása: vas, kalcium, kálium, foszfor, magnézium.
„Összesajtoltuk” neked azokat az összetevőket, amelyek garantáltan külön is bizonyították már hatékonyságukat, így nagy biztonsággal merjük ajánlani, mert a Remedium 12.  olaj keverék úgy lett összeállítva, hogy azok összetevői maximálisan erősítsék egymást, ezáltal támogassák a szervezetéd a csontritkulás leküzdésében, és megelőzésében.Számunkra az EGÉSZSÉGED elsődleges, egyesítettük a hagyományt a növények csodálatos hatóerejével és felajánljuk mindazt, amit a TERMÉSZET kínált fel.

Legutóbb megtekintett

Írjon nekünk

Címünk

Budapest; Webshop

...

+36 30 825 59-79

Webshpop ügyfélszolgálat: 8 - 20 ig