Remedium 19. Cukorbetegség ellen és megelőzése

Remedium 19. Cukorbetegség ellen és megelőzése

Cikkszám: 1901
Elérhető: Raktáron

Cukorbetegség ellen és megelőzése

11,950Ft
-+

Kérdezz a termékkel kapcsolatban

Remedium 19. mely egyedülálló összetételénél és különleges élettani hatásánál fogva nagy segítséget nyújt a cukorbetegségben szenvedőknek és azoknak, akik nagy hangsúly fektetnek a betegség megelőzésére.


A termék négy fajta hidegensajtolt olaj keveréke: ligetszépe olaj, lenmag olaj, szezámmag olaj, szója olaj. 
 

A ligetszépe olaj

bővelkedik többszörösen telítetlen, esszenciális szabadzsírsavakban. Megközelítőleg 70%-ban linolénsavat, 9%-ban gamma-linolénsavat, emellett olajsavat, palmitinsavat, sztearinsavat, kampeszterolt, béta-szitoszterolt hordoz. Csökkenti a vércukorszintet. Antidiabetes hatás: számos kutatás eredménye szerint a ligetszépe olaj bevitel csökkenti a cukorbetegség talaján kialakuló idegrendszeri károsodás előfordulási gyakoriságát.
 

A lenmagolaj

az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó növényi olaj. Rendkívül gazdag A-, B-, C-, D-, E vitaminokban. Kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, mangán, szilícium, réz, nikkel, kobalt, jód természetes forrása. Javítja az inzulin működését (hatását), védelmet biztosít a 2. típusú diabétesz kialakulásával szemben. Kimossa a koleszterint, szabályozza a glükóz jelenlétét a vérben.
 

Szezámmag olaj

sok mangánt, vasat, nikkelt és természetes antioxidánsokat (sesamolt és sesamolint) tartalmaz. Fogyasztása a magas vérnyomásban vagy cukorbetegségben szenvedő betegeknek ajánlott, valamint azoknak, akiknél fennáll a trombózis kialakulásának veszélye, és akik szívinfarktuson vagy szélütésen estek át.

A szójaolaj antioxidáns,

a gyulladásos tüneteket csökkentő, a cukorbetegek érszövődményeit megelőző tulajdonságokkal rendelkezik. A szójaolaj fontos alkotóeleme a lecitin nevű zsírszerű vegyület, amely foszfolipidek (foszfatidil-kolin, foszfatidil-etanolamin és foszfatidil-inozitol) keverékéből épül fel. A foszfolipidek minden sejtmembránban megtalálhatóak és nélkülözhetetlenek az agy, az idegrendszer, illetve a máj optimális működéséhez. 


„Összesajtoltuk” Neked azokat az összetevőket, amelyek garantáltan bizonyították már hatékonyságukat, így nagy biztonsággal merjük ajánlani, mert a Remedium 19. olaj keverék úgy lett összeállítva, hogy azok összetevői maximálisan erősítsék egymást, ezáltal támogassák a szervezetedet, a cukorbetedség okozta problémák esetén.
 
Számunkra az EGÉSZSÉGED elsődleges, egyesítettük a hagyományt a növények csodálatos hatóerejével és felajánljuk mindazt, amit a TERMÉSZET kínált fel.
A keverék optimális arányban tartalmazza azokat az összetevőket, amelyek fontos szerepet játszanak a cukorbetegség problémainak leküzdésében.


Legutóbb megtekintett

Írjon nekünk

Címünk

Budapest; Webshop

...

+36 30 825 59-79

Webshpop ügyfélszolgálat: 8 - 20 ig