Remedium 16. Immunerősítés daganatos betegségek esetén

Remedium 16. Immunerősítés daganatos betegségek esetén

Cikkszám: 1801
Elérhető: Raktáron

A termék 5 fajta hidegen sajtolt olaj keveréke: szőlőmagolaj, búzacsíra olaj, fekete-csalán mag olaj, kendermagolaj, sárgabarackmag olaj. Öt féle esszenciális olaj keveréke. A keverék optimális.

11,950Ft
-+

Kérdezz a termékkel kapcsolatban

Termékleírás


A termék 5 fajta hidegen sajtolt olaj keveréke: szőlőmagolaj, búzacsíra olaj, fekete-csalán mag olaj, kendermagolaj, sárgabarackmag olaj.
Öt féle esszenciális olaj keveréke. A keverék optimális arányban tartalmazza azokat az antioxidánsokat, melyek a szervezetben levő szabad gyökök beépülését megakadályozzák, és gátolják azok rosszindulatú elfajulását.

  • Szőlőmagolaj 
  • Búzacsíra olaj 
  • Feketecsalánmag olaj 
  • Kendermagolaj
  • Sárgabarackmag olaj

Remedium 16. mely egyedülálló összetételénél és különleges élettani hatásánál fogva nagy segítséget nyújt a daganatos betegségekben szenvedőknek és azoknak, akik nagy hangsúly fektetnek a betegség megelőzésére.

A hidegsajtolással kinyert szőlőmag olaj gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bioflavonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F vitamin egyik alkotója) klorofillban, könnyen emészthető és koleszterinmentes.

Magas az E vitamin tartalma (8-10 mg/100g, ami más olajféléknél magasabb). Az antioxidáns (szabadgyök megkötő) hatása 18,4-szer jobb, mint a C vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E vitaminnak. Markánsan antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen,így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét.

Magas az E-vitamin-tartalma, 100 gramm búzacsíra-olaj mintegy150 milligramm alfa-tocoferolt (E-vitamin) tartalmaz. A daganatos, és szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében, játszik kitüntetett szerepet. Általános sejtvédő, sejtregeneráló hatása van. Ennél fogva a rák kiegészítő kezeléséhez ajánlott. Antioxidáns hatású, a szervezetben levő szabad gyökök beépülését megakadályozza, és gátolhatja azok rosszindulatú elfajulását.

Hatásos a szívinfarktus ismétlődés, mellrák és végbélrák, reumás eredetű ízületi gyulladás, végbélgyulladás, érelmeszesedés, valamint többféle autoimmun megbetegedés esetében, csökkenti a szívaritmiát, és a trombózis veszélyt, támogatja a sejtmegújulást.

A kendermagolajban alapvetően fontos aminosavak és magas tápértékű fehérjék is megtalálhatók. A vitaminok (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), ásványi anyagok (kálium, kalcium, vas, magnézium) és enzimek ilyesfajta “koktélja” az egyik legértékesebb növényi olajjá emeli a kendermag olajat. A kendermagolaj könnyen emészthető, és elősegíti a megfelelő bélműködést. Bizonyított tény, hogy csökkenti a koleszterinszintet, emellett erős daganatellenes hatása van, hozzájárul továbbá az immunrendszer erősítéséhez (még a HIV-betegek esetében is). Antioxidáns hatású, így a rák kiegészítő kezelésében is hatékony.

Laetril az egyik legjobb daganatgátló hatású szer, ezt az anyagot, a B17 vitamint a sárgabarack magja tartalmazza a legnagyobb mennyiségben. Olyan természeti népeknél, akiknek kultúrájában nagy mennyiségben fogyasztják a sárgabarackmagot, szinte nem is fordul elő daganatos megbetegedés.

„Összesajtoltuk” Neked azokat az összetevőket, amelyek garantáltan bizonyították már hatékonyságukat, így nagy biztonsággal merjük ajánlani, mert a Remedium 16.olaj keverék úgy lett összeállítva, hogy azok összetevői maximálisan erősítsék egymást, ezáltal támogassák a szervezetedet, daganatos problémák esetén, és a betegség megelőzésében.

Számunkra az EGÉSZSÉGED elsődleges, egyesítettük a hagyományt a növények csodálatos hatóerejével és felajánljuk mindazt, amit a TERMÉSZET kínált fel.

Legutóbb megtekintett

Írjon nekünk

Címünk

Budapest; Webshop

...

+36 30 825 59-79

Webshpop ügyfélszolgálat: 8 - 20 ig