Remedium 3.6.9. Perfectum 3.6.9 A Tökéletes Olajkeverék

Remedium 3.6.9. Perfectum 3.6.9 A Tökéletes Olajkeverék

Cikkszám: 3690
Elérhető: Raktáron

Perfectum 3.6.9 A Tökéletes Olajkeverék

11,950Ft
-+

Kérdezz a termékkel kapcsolatban


A REMEDIUM csapata kifejlesztett egy olajkeveréket, ami minden fontos követelménynek megfelel. A kiváló OMEGA 3-6-9 forrás segít az egészséged megóvásában. Hat féle esszenciális olaj keveréke. A keverék optimális arányban tartalmazza az OMEGA-3, OMEGA-6 és OMEGA-9 zsírsavakat, konkrétan 2:1:1 arányban


Remedium  Perfectum 3-6-9 A TÖKÉLETES OLAJKEVERÉK!


Nem létezik egyetlen olyan önálló olaj sem, ami a zsírsavakat éppen a megfelelő arányban tartalmazná. Csak ha az ember több értékes olajat kever össze a megfelelő mennyiségben, akkor érhető el ez az optimális arány, és így az optimális egészségvédő hatás.


Összetevők: lenmagolaj, szezámmagolaj, tökmagolaj, kendermagolaj, dióolaj, sárgabarackmag olaj.


Az OMEGA- 3, OMEGA- 6 és OMEGA- 9 zsírsavak, és azok aránya.


Táplálékunk túl kevés OMEGA-3 zsírsavat tartalmaz. Ha azonban több OMEGA-3-at veszünk magunkhoz, fellép az OMEGA-6 relatív hiánya. Ha több OMEGA-6-ot veszünk magunkhoz, akkor is felborul a zsírsav egyensúly.


A 2:1:1 arány a legmegfelelőbb egészségünk szempontjából.

  • A keverék OMEGA-3 zsírsavakat (pl. alfa-linolénsavat), OMEGA-6 zsírsavakat (pl. linolsavat, arachidonsavat) és OMEGA-9 zsírsavakat (pl. olajsavat) tartalmaz optimális arányban.
  • A keverék optimális arányban tartalmazza az OMEGA-3, -OMEGA-6 és OMEGA-9 zsírsavakat, konkrétan 2:1:1 arányban. Ez különösen fontos a keverék  gyógyító hatásához.

Kiváló megoldás a vegetáriánusok részére is az egészség megőrzéséhez.

A Remedium  Perfectum 3-6-9 egy koncentrált táplálék-kiegészítő, ami a hat nélkülözhetetlen telítetlen zsírsav keverékét tartalmazza. A telítetlen zsírsavaknak lényeges befolyása van a testünk állóképességére és a test általános egészségi állapotára.


Remedium  Perfectum 3-6-9 segíti többek között a következő rendszerek működéséért felelős: 
izomszövet növekedés, magas energiaszint fenntartása, zsírszövet csökkenés, antioxidáns tevékenység, immunrendszer működés, porcok- és ízület
i kapcsolódások, a test regenerációjának felgyorsítása. Szervezetünk alkotórészeinek helyes és megfelelő funkcionálásához akár csak a vitaminokat, ásványi anyagokat, hasonlóképpen a telítetlen zsírsavakat is szükséges a mindennapos étkezés során elfogyasztanunk.

Ezzel egyedülálló hatékonyságot kapsz a kezedbe, mert a hatóanyagok szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve működnek. 

Mi teszi ezt az olajkeveréket rendkívülivé?

Az ilyen keverés önmagában is külön tudomány. Ebben a keverékben minden egyes olajnak megvan a maga funkciója és egészségre gyakorolt hatása.

Legutóbb megtekintett

Írjon nekünk

Címünk

Budapest; Webshop

...

+36 30 825 59-79

Webshpop ügyfélszolgálat: 8 - 20 ig